1ª edició del Reconeixement a les Iniciatives Comercials de Pallejà - Caro Cañellas Fotografia

1ª edició del Reconeixement a les Iniciatives Comercials de Pallejà

El passat dissabte 30 de gener, va tenir lloc a la sala Pal·ladius de Pallejà la primera edició del reconeixement a les iniciatives Comercials de Pallejà.

L’acte conduït per Roger Soriano, va comptar amb la presència de L’alcalde Ismael Serrano, El regidor de comerç Oriol Badia, y altres representant de l’ajuntament com la regidora de Cultura Mireia Sala.

La sala Pal·ladius engalonada per l’ocasió va rebre a molts dels comerciants del poble, des dels de tota la vida, fins als més recents. Cares molt conegudes dins del poble, i cares no tan conegudes, però tots vam gaudir d’un ambient festiu i agradable. Els guardons s’oferien a aquells comerços que van iniciar la seva activitat l’any 2013 o 2014, Una de les premisses per aquesta categoria fou que els comerços no havien pogut ser traspassats ni continuada l’activitat anterior del local en un espai inferior d’un any. Per altra banda, la participació en l’acte era opcional.

L’acte el va obrir un videoreportatge dels comerços participants en l’esdeveniment, amb les opinions dels seus propietaris, tant dels comerços més recents com els que portaven llargs anys al servei de Pallejà. Posteriorment van pujar a l’escenari tots els comerços iniciats el 2013 i el 2014 participants en l’acte. Seguidament va ser el torn dels comerços de més de 25 anys, la majoria d’ells acompanyats de grans aplaudiments fent-se notar l’estima que es tenia en ells. Finalment els comerços de més de 25 anys, van tenir una menció especial. Després de la foto família, es va donar pas a un piscolabis on comerciants, familiars, amics i polítics van tenir lloc per compartir converses i punts de vista envers el comerç a Pallejà.

 

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

error: Content is protected !!