Comunions 2018 - Caro Cañellas Fotografia

Ja tenim aquí les Comunions 2019

Si ets aquí, és perquè no busques una sessió de comunió convencional. Busques que l’essència del teu fill o filla brilli no? Sempre dic que m’encanta la naturalitat i m’allunyo dels artificis, busco l’espontaneïtat i l’essència de cadascú tal com és, siguin infants o adults. Doncs les sessions de comunió 2018 no en seràn una excepció. 

La comunió és un moment important en la vida del vostre petit, que cada cop es fa més gran, també és un moment important pels pares. Això és el que volem plasmar a les nostres imatges. Abans de fer la sessió m’agrada reunir-me amb els pares i el petit o petita, que m’expliqui la música que li agrada, si te alguna afició, si li agrada ballar… i en funció del que m’expliqui dissenyem la sessió. Volem que el protagonista es trobi a gust, prenem la major part del temps fent que la timidesa i la vergonya desapareguin, parlem, ens expliquem les aficions, cantem si ens ve de gust cantar, o ballem, i per sobre de tot riem molt, els riure sempre estan grantits. Un cop aconseguida l’atomsfera necessària, el que  prima és que el protagonista pugui desplegar el seu màxim potencial i ser ell mateix, que aquesta edat comença a costar una mica sobretot amb els nois.. Per crear aquest clima és important que em quedi a soles amb ell/a, si això ho accepta, ja que davant dels pares, la vergonya aflora. Tranquils!, deixeu-los a les meves mans, ens ho passarem genial!

 

Ja has vist la Galeria de Fotos de comunió?

Com son els escenaris?

M’agrada molt treballar amb elements naturals, elements vius que donen un carisma diferent, a la imatge, jugo amb els verds de les plantes, els marrons dels troncs, i les llums… 

Que és el que trobaràs a les nostres sessions? 

Com ja he dit a les nostres sessions per sobre de tot ens divertim, jo la primera, intentem fugir de les típiques fotografies de comunió, i busquem un toc més actual, diferent, però amb tot l’encant i tendresa que requereix les imatges de la primera comunió. Dono molt de valor al moment de fer la sessió i que el vostre petit/a es trobi a gust amb mi, dono el temps necessari perquè s’adapti a l’espai per així poder gaudir de la sessió amb plenitud.

Que no trobaràs a les nostres sessions?

La típica foto de comunió, amb rosaris, columnes, mirades perdudes a l’infinit, resant, ni amb figures religioses, si ens sap greu però pensem que la comunió és molt més que això. Busquem fotos diferents, al que és sempre vist, volem que les nostres fotos desprenguin il·lusió, tendresa, màgia, encant… Busquem captar el teu fill en la seva essència, com a nen/a que és. Per això tampoc fem grans retocs, no volem que semblin ninos de porcellana, ni tampoc adults, he dit que m’agrada l’autenticitat??? Així segur que deixes meravellats als convidats i al teu fill/a quan sigui gran!

Mira alguns dels reportatges de comunió al nostre web. Veuràs que aquest any em introduït les sessions en exterior, et pots fer una idea de com son en els reportatges infantils.

 

 

Vull que els meus petits/es gaudeixin d’una gran experiència fotogràfica!!

 
 

Em sembla magnífic!!

Clica a la icona d’aquí sota per descarregar-te l’arxiu  on trobaràs els preus de les sessions, pots escollir o bè, sessió a l’estudi o un pack sessió estudi i exterior i també podràs escollir amb quin àlbum vols complementar la teva sessió.

Descarrega’t les tarifes aquí

Si t’encaixa la nostra manera de fer amb el que busques pots reservar o sol·licitar més informació omplint el següent formulari, estarem encantats de resoldre els dubtes que puguis tenir:

Reserva la teva sessió de comunió 2019 o sol·licita informació.

 

necessitem saber que no ets un robot

 

error: Content is protected !!