Formació Fotogràfica a Caro Cañellas fotografia. Guadim formant

Formació Fotogràfica

Caro Cañellas Formació

Ens encanta la fotografia, la fotografia en tota la seva essència, i sobretot la formació fotogràfica! Compartir coneixements fotogràfics ens motiva, ens dóna canya i ho gaudim, no sabeu fins a quin punt!!

Des del maig del 2015 vam iniciar la formació Fotogràfica. Van ser uns cursos tan enriquidors, que hem decidit que no poden faltar en els nostres objectius anuals. És per això que oferim aquest petit ventall de formació… petit, que a poc a poc anirem ampliant, és clar, però de moment, us oferim un curs d’iniciació a la fotografia i un curs de gestió i retoc digital i alguns monogràfics molt interessants.

De la mà d’Arnau Chavarria i Caro Cañellas, dos fotògrafs professionals enamorats de l’art fotogràfic, us conduirem per un deliciós camí per conèixer allò que ens apassiona i ens fa treure el millor de nosaltres, la fotografia! Estem il·lusionats, encantats i boixos per compartir amb vosaltres aquest meravellós món de la imatge. Ens acompanyes?

 

Formació fotogràfica per a famílies

Ja són 4 edicions del curs d’iniciació a la fotografia, i aquest febrer serà la cinquena. Dins d’aquestes 5 edicions, hem vist una creixent demanda de fer arribar la fotografia a l’àmbit familiar. Ens hem adonat de com costa actualment tenir un àlbum familiar, amb fotografies de qualitat, quan abans era molt més senzill, tenir un àlbum familiar o si més no una capsa de fotografies. Veient aquesta necessitat hem creat cursos adreçats a famílies perquè tinguin uns records ben bonics, i al mateix temps, augmentar la qualitat d’aquests. Que tinguin un àlbum familiar ben organitzat a l’ordinador, o ajudar a poder realitzar aquests àlbums fotogràfics tan enyorats. És per això que aquest primer trimestre de l’any, hem volgut enfocar els cursos de fotografia, a un àmbit més familiar. El curs d’iniciació seguirà sent per a tota mena de públics, però hem obert dos tallers adreçats a famílies, i als joves de la família. Així com una trobada fotogràfica, oberta no només a aquells que els agrada fer fotografies, sinó a famílies, per trobar-nos per realitzar una activitat tots junts, i al mateix temps capturar moments per al nostre àlbum de records.

Volem fer grans els records familiars! Volem recuperar aquelles estones mirant l’àlbum familiar o la capsa de fotografies!

Com són els cursos?

Oferim un format petit, i molt proper. Per tal que els participants als tallers puguin absorbir al màxim les classes i tots ens puguem enriquir mútuament. La formació que es fa a l’aula, es fa a l’estudi Caro Cañellas Fotografia a Pallejà. El límit d’alumnes són 8, creiem que és un nombre perfecte per fer una formació més personalitzada. En canvi en els monogràfics ampliem més el ventall i la ràtio d’alumnes, segmentem als assistents segons el seu grau de formació. Des d’aquest 2018 estem oferint monogràfics, com són els de natura, fotografia urbana, i de gestió i retoc. I aviat també podrem gaudir del monogràfic d’iniciació a l’Astrofotografia, de la mà d’Eric Yerla.

Les places són molt limitades, per tal de gaudir al màxim de vosaltres, i vosaltres pugueu degustar fins a l’última engruna aquests cursos.

 

Quins cursos i monogràfics oferim oferim?

Clica sobre el curs que t’agradaria fer

          
           

 

 

 

I ara també…

    

 

Contacte

 

Verificació

 

 

 

error: Content is protected !!