La Caro - Caro Cañellas Fotografia

Foto Caro Cañellas

 

Hola!

Sóc la Caro, així tal qual. Una amant de l’autenticitat, la naturalitat, allò que és real de la VIDA, així en majúscules. Una persona intuïtiva, somiadora i creativa. Sóc una enamorada de la bellesa natural, la que ens fa particulars, de la bellesa genuïna i pura, sense edulcorar-la.

Sóc la petita de 3 germans, i pràcticament no tinc fotos de quan era petita. No sé si és per aquest motiu, que m’he dedicat a fotografiar la vida de les persones, grans i petites, que es posen davant la meva càmera.

Estic enamorada de la meva feina! Gaudeixo quan connecto amb la persona que tinc al davant. M’agrada parlar, escoltar, intercanviar opinions… i deixar que tot flueixi. Impregnant-me d’aquella persona. Creant un vincle, captant l’essència. D’aquesta manera, puc fotografiar-la, Només sé fer-ho d’aquesta manera.

 

Primer fer Clic amb la persona, després amb la càmera.

Em considero en fase beta constant, sempre aprenent. Amarant-me d’allò que m’envolta, de les persones amb qui em creuo en el camí, sempre creixent.

Sento admiració profunda pels infants. Petits/es éssers espontanis, reals com la vida mateixa. Autèntics. Purs. A través del joc, la música i els riures, em faig còmplice d’ells, fent que la vergonya desaparegui i creant una atmosfera preciosa, que em permet crear unes imatges naturals i autèntiques. Deixo de ser la fotògrafa per ser la Caro, una companya més de jocs.

Per això anomeno les meves sessions fotogràfiques, experiències fotogràfiques. Perquè van molt més enllà d’una sessió fotogràfica, de fer-se unes fotos en família, o de l’embaràs. Per mi és molt més que això. Vull captar la vostra essència, connectar amb vosaltres, i fer fotos EN família, i quan em deixeu, és màgic, i em sento molt afortunada.

 

Gaudeixo quan aconsegueixo desaparèixer rere la càmera, fer-me invisible, i simplement captar allò que succeeix de la manera més autèntica, sense edulcorants ni muntatges, sense “postureo”.

 

M’encantaria ser la fotògrafa de la vostra família, em deixes?

 

error: Content is protected !!