Tots els dubtes que tinguis te'ls resolem aquí

Volem que les nostres sessions siguin una súper experiència per als vostres petits/es, és per això que hem dissenyat un vestuari apropiat per la sessió que estem convençuts que els encantarà. Tenim vestuari tant per nens com per nenes dels 1 als 6 anys. Només caldrà que porteu uns texans i una samarreta blanca per als nens.

Pots consultar el calendari l’aplicació que trobaràs a la pàgina web, has de clicar al botó de reservar / + més informació, allà podràs seleccionar el dia i hora que et vagi millor. Recorda,  fins no fer la paga i senyal no serà efectiva la reserva

Tindreu una pàgina privada durant 1 mes al nostre web amb totes les fotografies, només n’haureu d’indicar les fotografies que escolliu i quina d’elles voleu per la postal i complements demanats. Es una applicació molt senzilla i intuitiva

Pots demanar tantes còpies com vulguis de les fotos escollides, cada còpia val 1 € a 13 x 18 cm, però a part tindrem més packs que en breu us presentarem

Cada foto que vulguis a part de les del pack, val 5 € en digital, tenim packs de complements que venen amb foto extra, i lots de fotos extres a preus inmillorables, quan rebis el mail amb les fotos te n’informarem.

Cap problema!, tenim uns packs súper xulos per tot tipus de famílies, Els podràs veure al web.

Les sessions d’infants de menys de 6 mesos, al no  mantenir-se asseguts, requereixen una dedicació especial. Consulta’ns i t’informarem de preus.

Per a què la sessió vagi com la seda, només podran assistir un màxim de 2 adults dins l’estudi, al final de la sessió sempre fem una foto família!

Les sessions són per unitat familiar. Poden venir altres nens però hi haurà un suplement de 15 € per nen/a, fins a un màxim de 4 nens/es per sessió. Podràs sol·licitar-ho quan facis la paga i senyal.

Vols reservar la teva sessió?

Si Segueixes tenint dubtes?

error: Content is protected !!