XEC REGAL TALLER INFANTIL - Caro Cañellas Fotografia

XEC REGAL TALLER INFANTIL

55,00

Categoria:

quest taller, parteix de la necessitat de crear un grup d’infant per-adolescents que vulguin indagar i descobrir el món màgic de la fotografia, serà un tast per veure les inquietuds del grup, per veure com funciona, i veure quina és la millor manera de dur-lo a terme.

En aquest món tan digital, son moltíssims els nens que els encanta fer fotos, i fer-se fotos sobretot! Es per això que realitzem aquest taller. Perquè exprimeixin al màxim aquesta inquietud fotogràfica. Hi hagut una forta demana a realitzar a aquest curs. Ara més que mai creiem en la fotografia com una eina creativa pels infants.

Com a novetat d’enguany, obrim el taller a tots els pares que vulguin compartir una estona creativa amb els seus fills, no és obligatori, però serà molt interessant.

Dins l’oferta formativa de Caro Cañellas fotografia, no hi podia faltar un taller de fotografia infantil. M’encanten els infants! Vaig ser cap durant molts anys en un agrupament escolta, i sempre m’ha fascinat fer aprendre a la canalla jugant. De fet és la única manera per mi de fer aprendre aquestes petites ments inquietes.

Aquest taller, es una prova pilot per un futur curs de fotografia infantil,  on a traves de la fotografia indagarem en l’auto-coneixement, en reforçar els nostres punts forts, en desenvolupar la imaginació i la creativitat… i un munt d’aspectes que podrem treballar ja que és una edat perfecte per fer-ho.

Què Aprendran?

En aquest taller coneixerem la càmera i tot el que podem fer amb ella, aprendrem a mirar i a centrar la nostra mirada en allò que volem destacar. Farem una primera part a l’estudi per conèixe’ns i descobrir noves funcions i experiments que podem fer amb la càmera. I després sortirem a capturar història.

error: Content is protected !!